Archive for November, 2008

LOST

Wednesday, November 26th, 2008

Great shirts for the LOST fan on your holiday shopping list.
It’s nice to finally see some cool LOST shirts out there that aren’t embarrassing to wear.

Against Me!

Friday, November 21st, 2008

Al final los Against Me! no vienen a Barcelona, han cancelado su gira por Europa, llevan 20 meses girando y dicen estar cansados 🙁

Nos tendremos que conformar con reescuchar sus discos, y esperar que sea un hasta luego.

Aquí las disculpas del grupo.

MTVMusic_ Videos musicales

Thursday, November 13th, 2008

La cadena de musica MTV a puesto a disposición, (casi) toda su videoteca para que la tengamos online y podamos disfrutarla cuando y como queramos.

Para todos los amantes de la música, esto es una gran noticia. El sitio cuenta con una extensa colección de vídeos de todos los tipos, géneros y épocas, con la posibilidad verlos en la propia web o incrustados en tu blog si lo deseas.

Finch |MTV Music

Fuente:Incubaweb.
Sitio Oficial: MTVMusic.com

noticia

Tuesday, November 11th, 2008

Lo acabo de ver en la prensa:

http://www.que.es/actualidad/sucesos/una-mujer-muere-golpeada-por-el-ataud-de-su-marido.html

Hay que joderse…

McDonald’s i la segmentació de mercat

Monday, November 10th, 2008

La segmentació de mercat és un procés que consisteix en dividir el mercat total d’un bé o servei en diversos grups més petits i internament homogenis. L’essència de la segmentació és conèixer realment als nostres consumidors. Un dels elements decisius de l’èxit d’una empresa és la seva capacitat de segmentar adequadament el seu mercat.

La segmentació és també un esforç per millorar la precisió de les accions de màrqueting d’una empresa. És un procés que agrupa en un mateix segment de mercat a persones amb necessitats semblants. El segment de mercat és un grup relativament gran i homogeni de consumidors que es poden identificar dins d’un mateix mercat, i per tant, tenen desitjos, poder de compra, ubicació geogràfica, actituds de compra o hàbits de compra similars i reaccionaran de manera semblant davant les accions de màrqueting que es duguin a terme.

Els criteris de segmentació basats en les característiques dels consumidors poden ser geogràfics quan la divisió de mercats es fa amb base a la seva ubicació i posseeix característiques mesurables i accessibles, són criteris geogràfics la regió, el tamany del municipi, la densitat i el clima. Poden ser demogràfics, aquests s’utilitzen amb molta freqüència perquè estan molt relacionats amb la demanda i són relativament fàcils de mesurar. Entre les característiques demogràfiques més conegudes estan l’edat, el gènere, l’escolaritat, l’estat civil, la religió i la nacionalitat. Els criteris de segmentació també poden ser psicogràfics, on s’examinen els atributs relacionats amb pensaments, sentiments i comportaments d’una persona i es divideixen els compradors en diferents grups, d’acord amb els estils de vida, la personalitat i la classe social. La segmentació per criteris socioeconòmics classifica el mercat segons les variables que mesuren el poder adquisitiu o la posició social i cultural dels consumidors. Les variables socioeconòmiqes poden ser els ingressos, la classe social, la professió i els nivells d’estudis. Per últim trobem la segmentació per criteris específics, que estan en relació directa amb el producte o servei considerat i amb la conducta i comportament del client. Són diverses les variables que es poden tenir en compte per segmentar el mercat, d’acord a criteris específics, encara que els més rellevants són el tipus d’usuari, el nivell de consum, el volum de compra, la motivació de compra, el moment d’us i el benefici esperat del producte o servei.

McDonald’s té productes dirigits als nens de 7 a 14 anys, però també productes per a adults, perquè sap que cada client és diferent, mentre que els nens busquen diversió i regals, els adults cerquen menjar nutritiu, de qualitat i variat. McDonald’s es dirigeix a una àmplia població, el 80% són famílies i amb edats compreses entre els 7 i els 65 anys homes i dones, amb diferents estats civils, treballant o estudiant, encara que la majoria acostumen a ésser estudiants, localitzats en les ciutats, amb un nivell d’ingressos mitjà o elevat i amb un nivell de formació mitjana. Gran part d’aquesta població acostumen a fer vida fora de casa, amb la qual cosa es converteixen en consumidors potencials. McDonald’s es dirigeix a diverses classes socials, es dirigeix a una classe mitjana i alta, encara que també es pot incloure la classe baixa però en el seu nivell més alt. El perfil psicogràfic està definit fonamentalment per la seva personalitat i per l’estil de vida.

All Hope is Gone

Sunday, November 9th, 2008

Slipknot es un grupo que crea expectativas, esta vez las crearon con el anuncio de la presentación de sus nuevas mascaras, el cambio de rumbo de su sonido y unas las polémicas declaraciones del grupo, y es que, cada nuevo trabajo genera una cantidad de opiniones, que convierten esta numerosa formación del estado de Iowaen el centro de atención de las miradas dentro del mundo del metal.

All Hope is Gone” se presentaba como un retorno al sonido más duro de su tercer disco “Iowa” y tras escuchar el resultado, más bien parece que todo se queda en un intento, sólo un para de canciones encajan en este enfoque, “Gematria” y la que da título al disco, el resto de temas utilizan un estilo más melódico herencia de la madurez alcanzada por el grupo en “Vol. 3: The Subliminal Verses”, esto hace que algunos temas me provoquen indiferencia y este, dicen, es el peor de los castigos.

La evolución de los blogs

Thursday, November 6th, 2008

Sobre el futuro de los blogs trata un reciente artículo en R/W y una vez leido el articulo, discrepo enormemente con las afirmaciones de esta tesis, porque considero que se confunden conceptos.

Si partimos de la premisa que agragar no es publicar, la evolución de los blogs hacia el lifestraming sería una mera substitución. Seria un error pensar que los blogs NO van a evolucionar, y seguramente lo harán, desplazandose hacia las redes sociales, porque mi vida y lo que escribo sobre ella interesará mucho más a mis contactos y a mi gente.

Las 100 portadas…

Saturday, November 1st, 2008

Lista de las 100 mejores cubiertas de álbumes elaborada por Pop Photo, la del disco Nothing’s Shocking (1988) de los Jane’s Addiction, es una de mis preferidas.

Ahora toca encontrar una de las 100 peores…