Archive for October, 2008

El màrqueting social en les marques exclusives

Friday, October 31st, 2008

El màrqueting social en les marques exclusives té com a objectiu primari fer conèixer els valors i actituds que han de prevaldre en la societat, creant fluxos d’opinió al voltant d’aquesta forma de pensar, de fer i de sentir.
Amb el màrqueting social les empreses obtenen beneficis, les accions filantròpiques constitueixen un mitjà per aconseguir l’objectiu d’incrementar les vendes. Utilitzant de manera estratègica una combinació de màrqueting tradicional i màrqueting social s’aconsegueix atribuir al producte diverses qualitats que no posseeix però que davant la visió del client el fan “atractiu”, associant la marca a esdeveniments, accions i idees socialment desitjables.
Les marques més exclusives de moda son: Louis Vuitton, Hermès, Gucci, Cartier, Chanel, Rolex, Hennessy, Armani, Moët Chandon, Calvin Klein, Fendi, entre d’altres. No totes utilitzen el màrqueting social en les seves estratègies, però algunes l’han utilitzat, amb més o menys èxit. A continuació cito alguns exemples de marques que realitzen màrqueting social.

CALVIN KLEIN
Acció: màrqueting ecològic.
Campanya: roba interior ecològica 100% de cotó natural que ajuda a la conservació del planeta.
Avantatges per la marca: s’associa la marca amb un producte respectuós amb el medi ambient i amb consciència ecològica.

GIORGIO ARMANI
Acció: màrqueting social i màrqueting social corporatiu.
Campanya: disseny d’una samarreta per la lluita contra el SIDA, Julia Roberts col·labora amb Giorgio Armani per dissenyar una samarreta contra la SIDA i d’aquesta manera ajudar a recaptar fons contra aquesta malaltia.
Avantatges per la marca: s’associa la marca Emporio Armani amb una bona causa, amb la lluita contra una malaltia i compromesa amb els problemes del món. Com la campanya la protagonitza Julia Roberts la marca mante el seu estatus d’exclusivitat i glamur encara que faci un producte tant “comú” i “vulgar” com una samarreta.

GUCCI:
Acció: màrqueting social i màrqueting social corporatiu.
Campanya: sopar de gala presentat per Madona, a la seu de les Naciones Unidas per recaptar fons per a la Infància (Unicef) i els nens orfes de Malawi (Àfrica).
Avantatges per la marca: s’associa la marca amb Nacions Unides que és el lloc on es fa la gala i per tant amb una institució poderosa, amb Unicef i amb el glamour que desprèn Madonna.

ANGEL SCHLESSER
Acció: màrqueting social i màrqueting social corporatiu.
Campanya: disseny de roba en benefici de la Asociación Española Contra el Càncer.
Avantatges per la marca: molt semblants a les de Armani amb la companya contra la Sida.

Appeal To Reason

Thursday, October 30th, 2008

Rise Against están en estado de gracia, eso se nota, en su música, en sus letras y en su nuevo disco.
Appeal To Reason (Geffen Records, 2008) es su quinto álbum de estudio, y por méritos propios pasa a formar parte del grupo de discos favoritos del 2008. La música del grupo sigue siendo una combinación perfecta entre dureza y melodía y es indiscutible que la voz de Tim McIlrath sigue marcando la diferencia.

Rise Against – Re-Education (Through Labor)

Els avantatges competitius de Coca-Cola

Monday, October 27th, 2008

Coca-Cola és el líder mundial de fabricació, comercialització i distribució de begudes no alcohòliques concentrades i xarops, amb de més de 400 marques diferents. La raó que Coca-Cola sigui una empresa global és que els seus productes satisfan els diferents gustos i preferències dels consumidors locals de més de 200 països, realitzant una estratègia de localització molt important. Coca-Cola es declara com una companyia bàsicament dedicada al màrqueting. La seva missió, o el seu destí en aquest moment, és transformar-se d’una companyia de venda i comercialització de begudes carbonatades en una companyia total de begudes comercials no alcohòliques. Els avantatges competitius en què s’ha recolzat Coca-Cola per al desenvolupament de l’estratègia empresarial són:

La marca perquè Coca-Cola té la marca més reconeguda del món, precisament aquesta és la seva gran fortalesa i l’hi permet mantenir la diferencia amb els seus competidors.

El seu sistema d’embotellament local és una altra de les seves fortaleses, permetent-los dirigir un negoci a escala global però mantenint sempre el component local. Les empreses embotelladores estan dirigides localment i sovint participades per socis locals.

El sistema de distribució del producte arreu del món, a través de les empreses embotelladores que permet a la companya treballar de forma local, amb costos de distribució molt baixos i a través de les màquines de vending que esdevenen una fórmula alternativa per comercialitzar el producte.

El desenvolupament de nous productes a fi d’adaptar-se a l’entorn tan competitiu en el qual es troba immersa. Coca-Cola ofereix un important nombre de productes o referències classificats en les categories de refrescs, aigües, sucs, begudes esportives i energètiques.

El seu posicionament que convida a prendre Coca Cola en qualsevol moment, a qualsevol lloc, es pot prendre Coca-Cola a casa amb les ampolles de dos litres, en un bar, a la platja, sola o amb altres begudes. En tots els casos les persones que beuen el producte són saludables, alegres, dinàmiques, musicals, originals, guapos, valents, desitjats, és important l’atmosfera d’amistat creada que fa que els clients vulguin identificar-se amb el producte.

problemas con el edge 705

Sunday, October 26th, 2008

En agosto me compré un GPS Garmin Edge 705, un dispositivo que te ayuda a perderte por la montaña con la tranquilidad de poder volver a tu casa sin necesidad de ser rescatado por un helicoptero.

Después de dos meses de puro disfrute, me veo obligado a cambiar el aparato por los problemas con el altímetro, espero que el servicio técnico de Garmin este a la altura. 😉

amateur_illustrator

Saturday, October 18th, 2008

Primero tenemos a las viejas glorias, ARTISTAS _y punto_
Para ver su obra deberás ir a un museo.
Luego nos encontramos con artististillos profesionales de firma y caché.
Si los quieres ver, deberás ir a una galería o a un hotel.
Por último nos referimos a los amateurs, los anónimos sin espacio donde poder exponer sus creaciones, a estos los podes encontrar en AmateurIllustrator.
Calidad NO profesional…

lost in the sound of separation

Thursday, October 16th, 2008

El nuevo disco de los Underoath suena igual de bien que sus predecesores.

Metalcore en estado puro, no apto para poperos con problemas de corazón, ni mamas preocupadas por el estado de salut mental de sus hijos.

Lo recomiento en días con mente nublada y previsión de lluvia.

creepy cute

Wednesday, October 15th, 2008

Para fans del creepy cute, os invito a que conozcais a Anita Mejia, una ilustradora Mejicana con un estilo muy personal.

Hello mundo! (tocate los huevos)

Wednesday, October 15th, 2008

Welcome to Block. This is my first post.

Y para empezar…

vamos a poner la cara y los ojos al que escribe.

mi facebook