les TIC i les agencies de viatges.

1097745_201074511

Les agències de viatges depenen en gran mesura de les comunicacions, tant de dades, com de veu, per al dia a dia del seu negoci, amb les xarxes de comunicació les cinc oficines poden estar intercomunicades entre elles i de la mateixa manera amb els seus clients i proveïdors. Mitjançant l’adequada aplicació de les xarxes de comunicació les agències de viatge poden treure els següents avantatges:

  • Disminuint els costos i augmentant les seves vendes.
  • Incrementant la seva quota de mercat, no només a nivell nacional sinó també internacional.
  • Generant nous tipus de demanda.
  • Mantenint i reforçant les campanyes d’imatge de la marca.
  • Optimitzant i coneixent la rendibilitat de les accions de màrqueting que duguin a terme.
  • Millorant la comunicació amb els clients, donant un millor servei i fidelitzant-los.
  • Millorant la comunicació interna de l’empresa, mantenint les cinc oficines comunicades entre si.
  • Millorant la qualitat i eficiència dels processos del seu negoci.

Per treure profit de les xarxes de comunicació, com per exemple Internet, una agencia de viatges petita, amb cinc oficines, podria especialitzar-se, d’aquesta manera poder atendre millor les inquietuds del possibles turistes que l’hi arribin per la xarxa i poder concentrar-se en buscar el seu mercat temàtic i el seu nínxol de mercat . Amb Internet pot millorar l’assistència a través de la web i atendre millor als seus clients.

Fonts:http://www.factoriagris.com/mi-agencia-de-viajes-necesita-atender-a-los-clientes-personalmente/

Leave a Reply